Амбър Хърд се върна при Илън Мъск

18.01.2018 09:33 | Видян 1934 пъти

Амбър Хърд се върна при Илън Мъск

Актрисата Амбър Хърд дава втори шанс на връзката си с бизнесмена Илън Мъск. Звездната двойка тръгна по различни пътища преди 5 месеца, но през това време чаровната блондинка и милиардерът се виждаха периодично като приятели.

„Отново са заедно. Амбър си прекарва добре с Илън, а той иска да е с нея през цялото време. На нея й пука за него и го мисли за невероятен. Имат много общи интереси и тя го намира за много интелигентен и интересен“, издаде пред сп. Us Weekly близък до Мъск.

Главен виновник за краха на едногодишната им връзка се оказа разстоянието, което ги дели по време на работни ангажименти. Раздялата им изненада феновете, тъй като по всичко личеше, че двойката е готова да направи следващата стъпка в отношенията си.

Бащата на Амбър - Дейвид Хърд, сподели, че известната му щерка и милиардерът обсъждат сериозно брак и деца. Звездата от „Момичето от Дания“ се държеше и като доведена майка на петте сина на 46-годишния бизнес магнат. Припомняме, че преди да залюби Илън Мъск, Хърд се славеше като нежната половинка на Джони Деп. Двамата се разведоха миналия януари.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !