Къщата на Бионсе и Джей Зи за 1200 милиона в Бел Еър

17.01.2018 17:06 | Видян 3334 пъти

Къщата на Бионсе и Джей Зи за 1200 милиона в Бел Еър

На улиците на птиците, задръстванията от пътища над булевард "Сънсет" в Лос Анджелис, многомилионни имения, чиито ъглови стъклени фасади се просмукват по склоновете, изглеждат сякаш са изскочили от друга планета. Много от тях са дело на един архитект - Пол Маккейн.

Пол Маккейн e роден в Дъблин. Неговият ирландски акцент звучи от две десетилетия в Южна Калифорния.

Улиците на птиците, според него, са "нулева основа" за къщите му. които през последните години са се превърнали в жилища за хора като Калвин Клайн, Авйки и близнаците Уинкълвос. Около 40% от дизайните му са не за кой да е, а само за суперзвезди. Това, разбира се, включва Бионсе и Джей Зи, които са закупили 30 000 квадратни метра Bel-Air, с четири басейна и хеликоптер, за рекордната разбиваща сума от 120 млн. долара.

Новият дом "Син Джей Фей", на 8000 квадратни метра, в никакъв случай не е най-великолепният дизайн на Маккейн.

Стилът е вдъхновен от емблематичното средноцентрово пространство, със стъклени стени от пода до тавана, който се прибират и отварят, има басейни за всяко ниво, а гледните точки правят думата "панорамна" недостатъчна. Визуализацията на имота обхваща от центъра на Л.А. до 405.

Наречана "The One", къщата на Маккейн е с гараж с 30 автомобила, основна спалня с площ 5000 квадратни метра и казино, наред с други функции обхващащи почти 100 000 квадратни метра.

"Тя не изглежда като къща с площ 100 000 квадратни метра, когато сте в нея", обяснява МакКлейн. - Чувства се по-скоро като къща с площ 30 000 квадратни метра.

Източник: wmagazine.com

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !