Коцето излиза с Линдарева

17.01.2018 13:03 | Видян 1598 пъти

Коцето излиза с Линдарева

Фолкпевецът Константин и моделката Зорница Линдарева купонясват заедно и демонстрират фриволно поведение.

За по-малко от месец двамата са забелязани на няколко пъти в една и съща компания, като не крият симпатиите си един към друг.

Линдарева обожавала да стои около певеца, а той често си позволявал да я прегръща пред хората. За нещо повече няма категорични сведения и всичко остава в сферата на въображението.

Искри между Коцето и Зорница пламнаха със страшна сила по време на участието им в последното издание на Биг Брадър. Линдарева призна пред другите жени, че си е харесала изпълнителя, но той не ѝ обръщаше никакво внимание.

Нещо повече - Константин заяви, че има жена и дете и не иска да се забърква с цицорестата мадама.

Въпреки това след края на предаването двамата купонясваха в дискотеката на Коцето в Студентски град в столицата, пише България днес. След това били на рождения ден на плеймейтката Светлана Василева, където прекарали почти цялата вечер заедно.

Зорница дори изоставила мястото си на масата на рожденичката и се преместила на трапезата на Коцето, за да са по-близо един до друг.

Фолкпевецът е категоричен, че между двамата няма нищо повече от приятелство. Той дори си позволил да се натиска с Линдарева пред погледа на съпругата си Надя, като по този начин искаше да покаже, че няма какво да крие и историите за тяхната връзка са силно преувеличени.

Развръзката за отношенията между тях тепърва предстои, категорични са запознати с историята им.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !