Ламбо хвърлил око на новата звезда от Скъпи наследници

17.01.2018 11:16 | Видян 2355 пъти

Ламбо хвърлил око на новата звезда от Скъпи наследници

Стартът на супер успешната нова продукция Скъпи наследници, която с пилотния си епизод от раз грабна над 46% от тв аудиторията, предизвика интереса на зрителите не само към сериала, но и към плеядата от звезди в него.

Освен любимите и добре познати титуляри от киното, театъра и малкия екран, в каста на Скъпи наследници има и нови таланти, а нежната част от тях са и впечатляващо красиви.

Още след първия епизод в интернет форумите една от най-обсъжданите актриси се оказа Даяна Ханджиева, която играе млад лекар в поредицата. Даяна не е професионална актриса, изобщо не е минавала през НАТФИЗ, а хип-хоп танцьор.

Сведенията за нея в публичното пространство все още са оскъдни. Тя обаче е имала няколко малки роли в кино и тв проекти, едната от които в сериала Фамилията, пише хотарена. Там тя застава редом до Стефан Данаилов, но е толкова притеснена от легендата на киното и театъра, че дори не посмява да се запознае с него официално.

Впоследствие обаче се оказва, че Ламбо съвсем не е останал безразличен към появата на талантливата девойка на снимачната площадка, разказват от екипа.

Въпреки красотата ѝ, Стефан Данаилов е проявил интерес първо към актьорските ѝ умения и е останал страшно изненадан, че не е минала през театрална школа.

За съжаление обаче Даяна казва, че няма намерение на този етап да се влива в редиците на натфизчиите, където за радост на Ламбо да бъде под преподавателското му крило.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !