Джордж Клуни сподели как е предложил брак на Амал

17.01.2018 09:16 | Видян 2274 пъти

Джордж Клуни сподели как е предложил брак на Амал

Откакто Амал Клуни излезе под ръка с Джордж, облечена в бежoв костюм на Stella McCartney през 2014 г., за цивилната им сватбена церемония, се чудим как актьорът е успял да убеди такава силна, красива и скромна защитничка на правата на човека да стане негова законна съпруга.

В скорошно интервю с Дейвид Летърман в The Late Show, Клуни разкри как е започнал връзката си с Амал.

"Срещнахме се на езерото Комо. Тя беше приятелка на приятел, която дойде да ни посети, а после я преследвах в продължение на много месеци като ѝ се обаждах и пишех", сподели актьорът.

Клуни, също така, разказа как е предложил брак на тази зашеметяваща жена.

"Бях измислил всичко. Пръстенът ми беше скрит зад нея. Имах подходяща музика. Всичко беше планирано. Аз бях сготвил, тя влезе току-що върнала се от Лондон и се беше нагласила. Всъщност, тя обикновено е много нагласена. Попита какво ще поръчаме, а аз казах, че съм сготвил", добави той.

Спомняйки си за нощта, той отбеляза, че съпругата му е отишла да измие съдовете, което му е дало време да издуха свещите и да я помоли да му подаде кибрит от кутията зад нея.

"Тя протегна ръка, извади кутията и там седеше само пръстенът. Тя го извади, погледна го и фактически отбеляза: "Това е пръстен"", разказа Джордж пред Летърман.

"Коленичих и казах: "Не мога да си представя да прекарам остатъка от живота си без теб "", добави той, разкривайки, че знае, че му е отнело точно 25 минути, за да предложи на Амал, защото толкова е бил продължителността на плейлиста.

"Аз буквално казах: "Изглежда, надявам се, че отговорът е "да", защото имам нужда от отговор. На 52 години съм и ако продължа да съм коленичил може да ми се извади бедрото"", пошегувал се той.

Е, изглежда шегата му се е получила, защото Амал не е могла да каже "не" на поднесеното по този начин предложение.

ELLE

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !