NI.co. разбиват голите обещания в Само на думи

16.01.2018 17:15 | Видян 1428 пъти

NI.co. разбиват голите обещания в Само на думи

Новата година поставя своето стилно музикално начало с новия сингъл на NI.co. След успеха на Да останеш тук през 2016 година Ники Николов, Кирил Диков и Влади Христов опаковат в ноти и визия Само на думи.

„Идеята на парчето е да избягаме от голите обещания и ситуацията „едно се говори – друго се прави. Огледайте се: наоколо сякаш всички само празнословят, обещават, а делата са малко“, разказва фронтменът на групата Ники Николов.

Освен стилното съвременно звучене, характерен за NI.co. остава дълбокия смисъл в думите към песните. Преди две години, когато групата издаде Да останеш тук, текстът беше тема на есе за учениците в пловдивската френска гимназия, а самата песен се изучаваше в часовете по музика в софийски училища.

„Много държим на текста. Аз винаги съм можел да пиша истории, литературата ми е силна страна“, споделя Ники.

А като добавим и образованието по журналистика, може би няма нищо странно в това, защо темите в песните на NI.co. са винаги въздействащи и актуални. Както преди, така и за идеите в новите си проекти, групата се доверява изцяло на вокала си и мениджър Ники Николов.  

Текстът и музиката на Само на думи са негови, като има участие и в аранжимента, направен съвместно с Дани Димитров от Deep Zone Project. Главната роля в режисурата отново е за Ники, като видеообработката е поверена на Павел Дюлгерски (Campa Records).

Видеото прави своята промоция в новосъздадения YouTube канал на NI.co. Проектът е и първия, който Ники Николов продуцира самостоятелно, а Само на думи е водещия сингъл от предстоящия втори албум на групата.

Видеото може да гледате тук: https://youtu.be/glyXWZbpwVc

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !