Мария Игнатова взима 20 бона заплата

16.01.2018 15:02 | Видян 2715 пъти

Мария Игнатова взима 20 бона заплата

Водещата на Господари на ефира Мария Игнатова може да се похвали с доста солидно месечно възнаграждение от работата си при арменската фамилия Халваджиян.

Русата фурия получава по 20 бона месечно за добре свършената работа. Всички водещи на Господарите взимат различни премии. Рачков бил с най-солидно възнаграждение, а след него се нареждали Игнатова и Васил Василев - Зуека.

20-те бона на Мария са от воденето на шоуто, а когато не е на екран, я ангажират с друга дейност, свързана отново с предаването, така че месечната заплата си тече.

Хонорарът ѝ като водеща на Х фактор няма нищо общо със заплатата ѝ от Господарите. От музикалното предаване лапа други пари, стойността на които въобще не е за подценяване. Отделно взима още финанси срещу реклама.

След като се раздели с Рачков, Мария живее в съседство с фолк легендата Луна. Това бил апартаментът на майката на Игнатова, който се намирал срещу един от столичните молове, пише Шоу. В същия вход се намира и тузарския мезонет на изпълнителката на Бягайте крачета, но двете се подминавали като пътни знаци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !