Асен от София ден и нощ влиза в затвора

16.01.2018 13:30 | Видян 2892 пъти

Асен от София ден и нощ влиза в затвора

Няколко жестоки удара под кръста трябва да понесат приятелите от София - Ден и Нощ в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица от понеделник до петък.

Цяла буря от неприятности предстои за младото семейство на Симона и Асен. Сякаш едно зло никога не идва само. Точно, когато те са шокирани, че трябва бързо да се изнесат от квартирата си, най-неочаквано съпругът на Мони е арестуван от полицията с тежко обвинение.

Какво е то, има ли общо с действителността или е плод на ловка измама? Ситуацията е доста заплетена и Симона е ужасно притеснена. За нейна изненада дори баща ѝ не може да измъкне Асен от ареста на този етап. Виновен ли е Асен и има ли човек, който изобщо може да му помогне?

Опасности застрашават и живота на Митко, който катастрофира тежко след всички скупчили се напоследък неприятни събития, пише БЛИЦ. Приятелите се опитват да разберат, каква е причината за катастрофата и как могат да му помогнат да се възстанови. Какво се случва в живота на Митко? Ще успее ли да възвърне силите и вярата си в любовта?

Напук на неприятностите в квартирата, внезапно там се появява усмихнатата Ася. Пооттърсила се от депресията си след раздялата с Боби, тя иска да възвърне приятелските отношения с всички от квартирата. Какви са чувствата й към Боби и каква ще бъде неговата реакция? Как появата на Ася ще се отрази на новата му връзка с Миленита?

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !