Бяло вино и шоколад за Цеца в Арената

16.01.2018 10:12 | Видян 2026 пъти

Бяло вино и шоколад за Цеца в Арената

Балканската легенда идва с 9 души бенд за концерта на радио Веселина

Бяло вино, шоколад и ядки е поискала в гримьорната си в Арена Армеец Цеца Величкович, научи Монитор. Балканската легенда е сред специалните гости на грандиозния концерт, с който радио Веселина ще отбележи четвърт век в ефир на 22 февруари.

Изпълнителката на Трепни пристига у нас в компанията мениджъра и личния си асистент, като е твърде вероятно в последния момент с нея да летят децата ѝ Велко и Анастасия чиято любов към България е пословична.

На сцената вдовицата на Аркан ще бъде подкрепена от 9 души бенд, в който влизат и двама беквокалисти. Заедно ще зарадват публиката както с най-големите хитове на звездата на южната ни съседка като Београд, Маскарада, Пиле, така и с песни от последния ѝ албум Аутограм.

Вдовицата на Аркан пя у нас за последен път миналия март, когато в същата зала 15 000 души я посрещнаха с картонени сърца, плюшени играчки и развети трибагреници, а мускулната им треска в ханша беше гарантирана.

“И този път атмосферата в залата беше невероятна, а феновете ми показаха, че за тях най-важна е песента! След това е всичко останало - изпълнителят, обстоятелствата около него, мястото на концерта... Чувствам се свързана с България, а това е така благодарение на любовта, която получавам от хората на всички мои концерти и участия тук”, сподели тогава за Монитор мегазвездата.

В купона за рождения ден на Веселина ще вземат участие още Берковската духова музика, оркестър Орфей, Цветелина Янева, Галена, Азис и Пеги Зина. Началото е от 20 ч, а билети се продават в мрежата на eventim.bg и ticketportal.bg на цена от 25 до 80 лв.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !