Моника Валериева като булка

15.01.2018 12:47 | Видян 1607 пъти

Моника Валериева като булка

Плеймейтката Моника Валериева пак събра погледите на потребителите в социалните мрежи с последната си фотосесия.

Сексапилната моделка публикува няколко снимки в профила си в инстаграм, облечена с разголена сватбена рокля. „Най-великото щастие е да усещаш, че някой те обича – не да го знаеш, да го усещаш!“, пише Валериева като коментар под снимките, които събраха хиляди харесвания и положителни коментари от феновете ѝ, пише всекидневник.

В последно време упорито в светските среди се говори, че новият мъж в живота на Моника е член от Катарското кралско семейство – млад, ултра богат и добре изглеждащ мъж.

Още в началото на връзката им милиардерът е провъзгласил Валериева за своя кралица и не спира да я обсипва с най-скъпите дарове и много рози. Щедростта на катареца не се ограничава само до цветята. Той подарява възможно най-доброто на половинката си – уникален часовник, най-добрият мобилен телефон, най-шикозните обувки на високи токчета, автомобили, златни колиета и т.н.

Че е сериозен в намеренията си към Моника, доказва и фактът, че той редовно идва в България заради нея, макар че тя почти не се задържа в страната ни, откакто са се залюбили, твърдят запознати.   

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !