Шеф Петров унижи жестоко жена си

11.01.2018 14:07 | Видян 2267 пъти

Шеф Петров унижи жестоко жена си

Един от най-арогантните участници в историята на „ВИП Брадър“ Борис Петров е зарязал и втората си жена Милена Асенова, шушукат в кулинарните среди.

Майката на 3-годишния му син, която безкористно го защитаваше по време на лайфовете в шоуто, не е на себе си. Милена все още не може да повярва какво се случва, докато шеф Петров вече без притеснения се показва с едрогърда брюнетка. Според запознати, отношенията между кулинарният гуру и половинката му се обтегнали още с излизането му от Къщата на „ВИП Брадър“.

Заради негативните зрителски коментари и обиди по негов адрес, шеф Петров постоянно бил изнервен и си го изкарвал на Миленa, твърди "Галерия". Свикнала на сприхавия му характер, тя стоически търпяла истериите му, докато не се появила другата жена – едрогърда млада брюнетка, която завъртяла ума на готвача. Името й е Маргарита и се говори, че тя е новата жена до шеф Петров.

Проверка установи, че кулинарът е посрещнал 2018-а с нея, като двамата дори са се снимали гушнати в социалната мрежа най-безпардонно. Това обаче не е най-грозното в цялата история. В ранните часове на Новата година, вероятно под влиянието на солидно количество алкохол, шеф Петров постна в личния си Фейсбук профил фото с полуголите пищни гърди на Маргарита. „Честита Нова година!

Пожелавам ви да е щастлива и също толкова НАТУРАЛНА“, гласеше постът на готвача. Още на следващия ден, вече отрезнял, шефът изтри снимката. Междувременно стана ясно, че тайнствената Маргарита държи бутиков магазин за цветя и се познава с Борис Петров отдавна. Дали в действителност е негова любовница, не може да се твърди категорично.

Факт е обаче, че шефът жестоко унижи жена си Милена, възхищавайки се публично на полуголите гърди на Маргарита. Факт е също и че Петров неведнъж се е хвалил с многото си любовници и слабостта си към жените.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !