Златните Цветита се сдобриха заради половинките си

11.01.2018 12:20 | Видян 3998 пъти

Златните Цветита се сдобриха заради половинките си

Най-голямата лична драма в спортната гимнастика е загърбена. Златните момичета, Цвети Стоянова и Цвети Найденова са отново първи дружки, а заслуга за това имат мъжете им.

Бившите грации от ансамбъла по художествена гимнастика се скараха малко след инцидента със Стоянова и близо година не си говореха. Заслуга отново да се съберат са мъжете им – вратарят Александър Любенов и рапъра Марсел Величков – Марсо.

Двете Цветита бяха неразделни дълги години. Скараха се, след като Стоянова направи опит за самоубийство. И нито една от тях не разкри причината за краха в отношенията им.

Цвети, която оцеля след полета от шестия етаж, бе категорична, че връщане назад няма и с приятелството им е свършено.

Стоплянето на отношенията между двете започна покрай рождения ден на Стоянова през есента. Постепенно двете се сближили, а по Коледа дори си пуснаха клипче, на което са заедно и дори правят фигурки сърчица.

Основна заслуга за решаване на кризата имат гаджетата им — Сашо Любенов и Марсел Величков. Двамата са приятели от години и останаха заедно дори и след скарването на половинките им.

Младежите многократно настоявали любимите им да седнат и да си изяснят отношенията, пише хотарена. Двамата били категорични, че гимнастичките не трябва да захвърлят с лека ръка толкова дълго приятелство.

Явно момичетата са ги чули, защото вече всичко е забравено и те отново са първи дружки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !