Преслава протри от носене този бански в Тайланд

11.01.2018 11:04 | Видян 2569 пъти

Преслава протри от носене този бански в Тайланд

Преслава все още си е спестовница от класа, да не кажем направо – скръндза. Заведоха я на екзотична почивка в Тайланд, а тя си е купила само 1 бански костюм, който вече ни втръсна да гледаме в социалната мрежа на десетките снимки, с които певицата се изфука.

Брюнетката блести в черен, тук-таме мрежест цял бански и чупи едни и същи стойки, но на различен фон. Гаджето ѝ – Павел Лазаров, който най-вероятно е платил цялата ваканция на о-в Пукет, е минал през толкова плеймейтки, а не е научил, че популярните дами ходят с по 20 чифта плажно облекло и това е минимумът!

И понеже той не е помислил за този детайл, Преслава решила проблема набързо, избирайки най-безвкусния морски „тоалет“, който по всичко личи, че няма да свали до края на престоя.

Пайнерката изглежда има страх, че ще ѝ свършат парите и затова пести като за последно, пише хотарена. Нека да припомним най-скорошния пример – звездата цяла зима ходи с едни и същи ботуши – черни, стигащи 1 педя над коляното.

Случаите от 2015 година с двата маркови потника на Преси също са куриозни. И зиме, и лете в продължение на 1 година тя не сваляше двата топа – единият на Филип Плейн, другият на Dsquared2.

През лятото на 2014 пък брюнетката протри от носене култовата си червена рокля. 4 години по-късно – всичко си е постарому.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !