Михаела Филева пак изрита Павел

10.01.2018 16:43 | Видян 3429 пъти

Михаела Филева пак изрита Павел

Без гадже посрещна коледните и новогодишните празници, един от водещите на Гласът на България Павел. Ексцентричният рапър и приятелката му Михаела Филева се разделиха, при това без много шум.

Павел и певицата имаха връзка като от турски сериал. Двамата ту се събираха, ту се разделяха, докато най-накрая тя го заряза.

Скандалите помежду им започнаха през лятото на миналата година. Чаровната певица дори го изгони от общия им дом.

Тя замина сама и на пътешествие в Америка, за да може да не мисли за него. В края на есента той успя отново да я спечели, а двамата дори заживяха заедно. За кратко.

Преди няколко седмици Филева съобщила на рапъра, че нямат бъдеще.

„Всичко между нас приключи”, категорична е музикалната звезда. „И двамата поехме по нов път”, казва тя.

По-разстроен от раздялата обаче е Павел. Той все още е лудо влюбен в нея и прави всичко, за да си я върне, пише седмичник. Въпреки че постоянно го преследват фенки, музикантът има очи само за бившата си изгора.

Михаела обаче не иска да се събере с него и го отбягва по всякакъв начин. За да покаже, че ѝ е безразличен тя дори изтри всички техни общи снимки от социалните мрежи.

За разлика от Павел, дуетната му половинка – Венци Венц, е на крилете на любовта. Отскоро той има връзка с истинска красавица и са постоянно заедно, докато Павел стои в дома си и страда по Филева.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Няма коментари към тази новина !