Илюзионисти номер 1 в Русия идват в България

10.01.2018 13:38 | Видян 1382 пъти

Илюзионисти номер 1 в Русия идват в България

За първи път в България, илюзионисти номер 1 в Русия - Братя Сафронови ще представят най-новото си шоу „Мълния“ на 11-и февруари в София, НДК зала 1 и на 13-и февруари във Варна ДКС. В мащабното, фантастично шоу „Мълния“, иновативните технологии се преплитат с илюзия, магия, вълшебство и каскади.

Престижното списание „FORBES“ обяви Братя Сафронови за „Илюзионисти номер 1 в Русия“. Братя Сафронови са победители и в номинациите: „World Best big illusion“ от международния фестивал „Wizard trophy“, „Най-добро илюзионно шоу“ на ежегодната церемония на Fashion TV, носители са на премия за „Принос към световната илузия“ - „Wizard trophy“.

Едни от най-впечатляващите номера на Братя Сафронови са: „Ходене по стена“ – номер в който Сергей Сафронов изкачва вертикална стена с височина 15 м., при температура минус 20 градуса по Целзий. „Опасен влак“ – номер в който през Илия Сафронов минава влак, а в кулминацията той остава невредим. Илюзията е готвена повече от три години. „Преминаване през стена“ – номер в който Сергей Сафронов преминава през тухлена стена на сграда, след което илюзионистът се показва през прозореца и.

„Измъкване от аквариум под вода“ – номер в който Сергей Сафронов излиза от тесен аквариум пълен с вода за 1:30 м., освобождавайки се от белезници и четири катинара, заключващи капака на аквариума. Легендарната илюзия е изпълнена за първи път от великия Хари Худини през 1907 г. За последните 15 г., магическите шоу-спектакли на Братя Сафронови са изумили повече от 5 милиона зрители по света. Шоу-спектакълът „Мълния“ е подходящ и за възрастни и за деца. Братя Сафронови са в България по покана на Degris Events.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !