Светлана къса с Гущеров заради неизпълнено обещание

10.01.2018 09:15 | Видян 2214 пъти

Светлана къса с Гущеров заради неизпълнено обещание

Светлана Василева обмисляла сериозно опцията за втори път да скъса с Християн Гущеров. Първият път беше малко след като блондинката напусна къщата на Биг Брадър. Ден преди рождения си ден тя си събра багажа, натовари го на баничарка и с двеста отпраши от палата на Гущеров в столичния квартал Бояна.

На партито на рождения й ден знаково отсъстваше Християн. Който между другото не бил дал и един лев за купона. Няколко дни по-късно обаче тя се върна при милионерския наследник и двамата даже си пуснаха обща снимка в социалните мрежи. Това разбира се не станало по любовни причини.

Просто Християн й бил обещал, че ще й купи нова кола и ще й отпусне месечен бюджет за харчове. Малко след това Василева започна да дава интервюта, в които обясняваше как станала на 30 години и е време за деца. От 27 декември миналата година когато Светлана и Гущеров се събраха за втори път до ден днешен обаче красавицата не е получила..... кола.

През този период двамата си пуснаха няколко снимки, тя се снима с майка му. Този безспорен факт много притеснява плеймейтката. Тя се чувствала за втори път прецакана. Първият път го беше напуснала, защото я държал на сухо и без кеш. Сега кошмара май се повтарял, оплаквала се блондинката. H

otArena споделя, че това не са единствените тъмни облаци над главата на Василева. Таткото на Християн бившия депутат и бизнесмен Добромир Гущеров по никакъв начин не я виждал като снаха. Коментирал, че тази няма никаква професия и само ще му харчи парите.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !