БГ илюзионисти шашнаха публиката на Amsterdam Magic Show

10.01.2018 12:52 | Видян 1593 пъти

БГ илюзионисти шашнаха публиката на Amsterdam Magic Show

Български илюзионисти шашнаха публиката по време на Amsterdam Magic Show. Магичният форум, който събира професионалисти от цял свят и се провежда традиционно в Холандия е много популярен в света на магията. Организатор на събитието е Фриц Алкемаде, който наскоро посети страната ни, за да се включи във фестивала на илюзията в България - "Златна Котка".

По време на събитието той решава че двамата родни царе Венсан Петров и Дани Белев са супер атрактивни и ще се впишат идално в организираното от него Amsterdam Magic show и ги кани като гост изпълнители. "Шоуто беше напълно разпродадено. Имаше зрители от Холандия, Шотландия, Египет, Франция, Германия, Гърция и дори България!

Публиката е много интелигнентна и приятна. Изключително освободени хора, дошли за да се забавляват.", сподели впечатления от изживяването Венсан. "Независимо, какво казваме за България, когато водещия обяви гостите си от тази източно европейска държава, реакциите бяха "Уау" и силни аплодисменти.", казва още Венсан, който показал пред публиката в Холандия своята неповторима комеди магия. Йордан Белев, който е и организатор на фестивала "Златна котка" пък разтопил сърцата на зрителите в Амстердам с романтичен трик. За финал родните спецове представили стряскащ номер, който се прави само от смелите в бранша.

В него участва телефонът на един човек от публиката, зарче и метален чук, който само при една грешка може да се стовари с всички сила върху екрана на телефона... Забавно, нали? След финала на шоуто Венсан и Йордан получили покана да се включат в лятното издание на магическия форум в Амстердам, когато всъщност събитиео ще има празнично издание, защото има рожден ден, а феновете им чакат с нетърпение следващата им поява на сцената.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !