Овации за 101-годишния Кърк Дъглас

10.01.2018 09:46 | Видян 1884 пъти

Овации за 101-годишния Кърк Дъглас

Макар че е на 101 години, Кърк Дъглас доказа, че все още e във форма и пак може да вдигне на крака цяла зала. При това зала пълна със звезди. Ветеранът бе част от церемонията по раздаването на наградите Златен глобус – той се качи на сцената заедно със снаха си Катрин Зита Джоунс, за да връчат една от статуетките.

„През 1991 година моят свекър, тази жива холивудска легенда Кърк, бе почетен от Гилдията на американските сценаристи за важната му роля относно слагането на край на Холивудския черен списък“, заяви от сцената  Катрин Зита Джоунс, припомняйки важна част от миналото на звездата. Въпросният черен списък включвал хора в Холивуд, които били заподозрени, че имат връзка с комунистите и поради тази причина им била отказвана всякаква работа. Е, Кърк Дъглас бил част от списъка и имал сериозен принос в слагането на край на този лов на вещици.

През дългата си професионална кариера 101-годишният актьор се е снимал в над 90 филма и е голяма бокс офис звезда през 50-те и 60-те години на миналия век.

Източник: eva.bg
Снимка: getty images/guliver

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !