Сериалът за убийството на Версаче е художествена измислица

09.01.2018 15:58 | Видян 2133 пъти

Сериалът за убийството на Версаче е художествена измислица

На 17 януари стартира вторият сезон на поредицата „Американска криминална история“, който този път ще е за убийството на дизайнера Джани Версаче. Първият сезон бе за О Джей Симпсън и получи 9 награди Еми и два Златни глобуса. Съдейки по големия интерес сега, със сигурност и сезонът за Версаче ще събере многомилионна зрителска аудитория и ще обере доста награди.

Семейството и близките на дизайнера обаче излязоха с общо изявление, в което категорично заявяват, че нямат нищо общо със сериала, който бил абсолютна художествена измислица. „Нито са ни искали права и разрешение, нито имаме каквото и да е участие в предстоящите телевизионни епизоди за смъртта на Джани Версаче“, се казва в изявление до медиите.

Сериалът до голямата степен е базиран на биографичната книгата „Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in U.S. History“ на Морийн Орт. Наскоро продуцентът на „Американска криминална история 2: Убийството на Джани Версаче“ Роб Смит заяви, че заедно с колегите си са „подредили фактите от книгата на Орт и са си представили какво би трябвало да се е случило междувременно.“

„Имахме малки точици истина, които се опитахме да свържем и да им придадем плътност, добавяйки тъкан между тях, но никога не бих използвал думата „разкрасяване“, каза той.

В ролята на Версаче е венецуелският актьор Едгар Рамирес. Пенелопе Крус играе сестрата на дизайнера – Донатела, Рики Мартин – дългогодишния му партньор Антонио д’Амико, а Дарън Крис – убиеца Андрю Кънанън.


Трейлъра на филма мпожете да видите в нашата Видео Галерия !

Източник: eva.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !