Луна се натиска да става актриса

08.01.2018 14:24 | Видян 2437 пъти

Луна се натиска да става актриса

Луна успя да се превърне в център на вниманието и на събитията в Биг Брадър по време и на двете си участия в риалитито. Преди две години ексцентричната певица отправи от Изповедалнята предложение за брак на министър-председателя Бойко Борисов. А малко след формата реализира и проекта си Луна президент.

При участието си сега отново привлече светлините на прожекторите, като този път превърна поведението и действията си в Къщата в свой сценарий.

"Моята работа приключи и тя бе перфектно свършена. Това е една игра, шоу, в което съм само един артист. Не съжалявам за абсолютно нищо - аз влязох с гръм и трясък и излязох по същия начин, и знам как да ръководя и контролирам зрителите. Все пак целият ми живот е минал в телевизията, в концертни зали, сред хората - а също и на улицата, в трамвая, в метрото, навсякъде. Аз съм навсякъде - и в самолета, и на опашките на най-евтините магазини, защото мен ме интересува житието и битието на българина. Аз съм българка и голям патриот, и това е част от моята душевност. И сляп да си, и глух да си, пак ще разбереш каква душевност и личност е Луна!", категорична е тя пред столичен седмичник.

Изпълнителката е отворена към новото и различното, дори има желание да участва във филм.

"Ако направя книга, това означава, че ставам като останалите, а Луна е без аналог. Луна е проводник на новото, на интересното, на провокативното. Сега очаквам да получа предложение за филм, за да разгърна актьорските си качества. Продължавам, разбира се, и с музикалните си проекти, защото аз няма с кого да се състезавам. За мен няма конкуренция в България, освен Лили Иванова! Стремежите ми са единствено и само в посока направо и нагоре - към звездите. Защото на небето има много звезди и само една Луна!", подчертава певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !