Брад Пит предложи $120 000 за кино с Емилия Кларк

08.01.2018 13:53 | Видян 1885 пъти

Брад Пит предложи $120 000 за кино с Емилия Кларк

Холивудският ас Брад Пит е предложил $120 000, за да гледа епизод на Игра на тронове в компанията на Емилия Кларк. Щедрата сума е предложена на традиционния търг в помощ на пострадалите от земетресението в Хаити в дома на Шон Пен в Ел Ей.

На събитието са присъствали знаменитости от калибъра на Арнолд Шварценегер и Леонардо Ди Каприо, както и най-големите звезди от хитовия сериал на HBO, пише монитор. Според източници на сп. Variety, наддаването за кино с екранната Денерис Таргариен, майка на драконите и основен претендент за престола на Вестерос, е започнало от $20 000.

Брад Пит е вдигнал мизата на $80 000, след което водещият на аукциона шеговито подхвърлил: „Кралят на Севера тук ли е?“. В този момент Кит Харингтън, който играе Джон Сноу в култовия сериал, се появил след пауза в тоалетната и също предложил да се включи в бутиковата прожекция.

Тогава Пит предложил внушителните $120 000, но по-щедър анонимен благодетел заковал опцията да гледа шоуто с две от най-големите му звезди със $160 000.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гала правила секс на публично място

Гала е правила секс на публично място. Това стана ясно...

Първо правило на българската...

Първо правило на българската политика: едно е да не...

Няма коментари към тази новина !