Камерън Диас осиновява бебе

08.01.2018 13:38 | Видян 1619 пъти

Камерън Диас осиновява бебе

Мечтата на Камерън Диас да стане майка става все по-далечна. В последните две години актрисата изпробвала всички методи, за да забременее, но засега безуспешно.

Блондинката се подложила на инвитро процедури, хормонални инжекции и медикаменти за стимулиране на фертилността, но нищо не давало ефект, пише сп. Us Weekly. “Борбата за забременяване е тежка. Камерън е готова на всичко, за да стане майка”, споделя източник пред медията.

“Бенджи не е минал физически през нещата, с които се сблъсква Камерън, но той не спира да ѝ показва, че те са в това заедно. Той би направил всичко за нея. Засега двамата са отворени за различни опции като сурогатна майка или дори осиновяване”, добавя източникът. “Двамата минаха през доста емоции, но вярват, че всичко ще приключи с щастлив край”.

Актрисата дори напусна киното, за да се отдаде на семейството си и на мечтата да си имат бебе. “Приоритетите на Камерън се промениха на 100 процента, откакто срещна Бенджи. Той я обожава и ѝ е невероятно верен. Пише ѝ съобщения през цялото време и непрекъснато ѝ повтаря колко много я обича”, издаде преди време близък на двойката.

Камерън и Бенджи се ожениха на изненадваща церемония в дома си в Бевърли Хилс на 5 януари 2015. Двамата бяха гаджета едва 8 месеца като се запознаха благодарение на Никол Ричи, която е омъжена за близнака на певеца – Джоел Мадън.

Източник: Missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !