Годежният пръстен на Кейт Мидълтън - много по-скъп от този на Меган Маркъл и Камила!

05.01.2018 14:42 | Видян 3116 пъти

Годежният пръстен на Кейт Мидълтън - много по-скъп от този на Меган Маркъл и Камила!

За изненада или не се оказва, че пръстенът, който Уилям подари на Кейт, е с много по-висока стойност от тези, които са получили половинките на принц Хари и принц Чарлз. Зашеметяващият сапфирен годежен пръстен с инкрустирани диаманти на херцогиняна на Кеймбридж е семейно наследство.

Веднъж е принадлежал на майката на Уилям и Хари - принцеса Даяна. След като Чарлз даде пръстена на лейди Ди през 1981 г., той имаше пазарна стойност в размер на 38 000 долара. Но имайки се предвид инфлацията, бижуто цената на бижуто скочи на 135 000 долара. А една доста голяма подробност направи този пръстен повече от скъпоценен - с него Уилям предложи брак на Кейт и тогава цената му се вдигна над 400 000 долара. Експерти, които изкарват прехраната си с оценка и продажба на диаманти от висок клас, споделиха, че пръстенът на Меган Маркъл, който носи своя произход от Република Ботсвана, е със стойност 200 000 долара.

Пръстен като този - 3-каратов диамант, струва около 200 000 долара поради високото качество на изработка и камък. За всички нас, които нямаме кралско потекло, може да се намери същия размер диамант за около 80 000 долара, но с много по-компромисни характеристики от този на Меган." Пръстенът на избраницата на Хари е с основен камък от Ботсвана и заобикалящи го подобни по големина диаманти от личната колекция на Даяна. Ето този малък факт - присъствието на диаманти от кралската колекция, всъщност го прави безценен във всеки един смисъл на думата.

Годежният пръстен на Камила Паркър Боулс идва от колекцията с бижута на Елизабет II. Огромният пръстен е смесица между арт деко дизайн на камъните и модерна златна халка. "Предполагаме, че пръстенът с 5-каратов диамант и смарагд в централната си част, може да се остойности на 250 000 долара." Ако всички тези оценки на годежните пръстени на кралските особи са правилни, то съвсем спокойно можем да направим заключението, че Кейт Мидълтън носи на ръката си най-скъпото бижу, следвана от Камила и Меган.

Източник: edna.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !