Лудия репортер потроши магазин в Дубай

05.01.2018 13:24 | Видян 1419 пъти

Лудия репортер потроши магазин в Дубай

Лудия репортер Даниел Петканов отново сгази лука, този път в Дубай.

Бившият брадър създал страшна суматоха в търговския център, след като не преценил силата на шута си и пратил футболната топка, с която си играел, право в щанда със стока.

Даниел е познат с чувството си за хумор и щурите идеи, които бързо реализира. Именно наивна игра е предизвикала безредицата в Дубай. Дани и съпругата му Александра започнали да се шегуват помежду си и да се забавляват на територията на търговския център. Двамата се снимали и едновременно с това взимали различни предмети от щандовете, писа „Телеграф“.

Петканов се натъкнал на футболна топка и решил да демонстрира уменията си пред публиката от малчугани, които непрекъснато размахвали ръце, знак, чрез който да привлекат вниманието му, за да им подаде топката. Тогава последвал и по-сериозният шут от страна на репортера, а неточното му попадение съборило част от щанда, по-конкретно красиво подредените кутии със стока. Шумът от разпилените сувенири, играчки и аксесоари накарал мнозина от посетителите да приковат поглед към Дании придружаващата го Александра. Вместо обаче да се почувстват гузни, те започнали да се смеят още по-силно.

Последствията все още не са ясни. Припомняме, че двойката е на меден месец в емирството от няколко дни. Познати на двойката прогнозират, че може би ще стоят до края на януари, за да избегнат студовете у нас.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Оригиналният цвят на дрехата на Санта...

Оригиналният цвят на дрехата на Санта Клаус, който не е...

Ексклузивно в Карбовски: Втори план:...

Съпругата на Президента на РБ Румен Радев –...

Няма коментари към тази новина !