Игра на тронове оживява и на пощенски марки

06.01.2018 09:15 | Видян 995 пъти

Игра на тронове оживява и на пощенски марки

Марки с ликовете на главните герои в „Игра на тронове“ ще се появят на пазара от края на януари. Това съобщиха от британските кралски пощи. Освен основните персонажи, сред които Джон Сноу и Тирион Ланистър, на марките ще бъдат изобразени още вълшебни същества, както и прочутият Железен трон.

По данни на онлайн магазин, минималната цена на комплект от два екземпляра ще е 1,21 паунда, а лимитираната колекция ще струва на телеманиаците по 99 паунда. В допълнение пощенската служба ще пусне в продажба и ограничено количество албуми за марки.

Междувременно феновете на интерпретацията на култовата „Песен за огън и лед“ на Джордж Р. Р. Мартин ще чакат последния осми сезон до 2019 г. Премиерната дата все още не е обявена, но към момента е известно, че епизодите ще са само седем.

Обмислят се обаче спин оф продукции за Вестерос и Кралски чертог. „Би било лудост, с тази огромна и наситена с персонажи вселена, създадена от Джордж, поне да не прегърнем идеята, което и правим“, издаде наскоро програмният директор на НВО Кейси Блойс.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !