Орлин Павлов: Публиката ще приеме много добре Скъпи наследници

04.01.2018 15:16 | Видян 2941 пъти

Орлин Павлов: Публиката ще приеме много добре Скъпи наследници

"Публиката ще приеме много добре сериала „Скъпи наследници”, защото правим нещо, което за първи път се прави в България". Това каза в предаването „Тази сутрин” певецът и актьор Орлин Павлов.

"В сериала има хумор, който да подчертае драматичните неща по-лесно, а не да правим трагични", заяви режисьорът Тодор Чапкънов и допълни, че това е била цялата концепция. Ще има драматични моменти, които да ни хванат за сърцето, за гърлото".

"Развихме персонажите изключително хубаво и много интересно, и за тях самите беше удоволствие", допълни Чапкънов. Дългоочакваният сериал на bTV "Скъпи наследници" стартира на 15 януари от 18:00ч. и ще се излъчва всеки делник. Клапата на драмедито щракна преди година в столична болница, а сред декорите в студията на "Ню Бояна" бе вдигнато цяло село.

Историята се върти около сблъсъка между две многолюдни фамилии с коренно различни ценности, а камерата се завъртя на ключови локации в Аржентина, Испания и Турция. Едно от семействата в "Скъпи наследници" е оглавявано от тандема Койна Русева/Веселин Калановски, а екранният им дом е строен от лещенски майстори.

Тя описва героинята си като "смачкана женица и вегетарианка", а той своя персонаж – като "мръсен, гаден и подъл". Екстремните спортове са широко застъпени в сериала, в който част от централните персонажи са поверени на Орлин Павлов, Георги Кадурин и Дарин Ангелов.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !