Синът на Кейдж загрява за Крийд 2 в София

02.01.2018 09:50 | Видян 1866 пъти

Синът на Кейдж загрява за Крийд 2 в София

Синът на Никълъс Кейдж – Уестън, се възползва от довършителните снимки към екшъна „Код: 211“, който засне у нас заедно с баща си, за да потренира самбо за предстоящия филм „Крийд 2“.

27-годишният актьор бе в София преди дни, като не пропусна да сподели кадри от фитнеса и в социалните мрежи, видя монитор. Кейдж-младши залага на бойното изкуство в опит да грабне една от главните роли в предстоящото продължение на лентата, изтупала от нафталина образа на Роки Балбоа.

„Скъпи приятели, дойдох, видях и кандидатствах за ролята на Виктор Драго. Моля, коментирайте в акаунта на Силвестър Сталоун в Инстаграм и ме подкрепете. Говоря руски, тренирам ММА от близо десетилетие и съм роден за тази роля“, апелира онлайн последователите си Уестън.

Любовта си към самбото той засвидетелства и по време на предишната си визита в България през лятото. Тогава той получи като подарък и куртка от петкратният европейски шампион по самбо – Иван Илиев, който дублира Кейдж-младши в по-опасните екшън сцени в „Код: 211“.

„Един от най-умилителните моменти в живота ми. Смисълът на този жест е астрономически, нямам думи да опиша каква чест е за мен да получа такъв подарък. Благодаря ти с цялото си сърце” - с тези думи се обърна холивудският актьор към Илиев. Сюжетът на „Код: 211“ го поставя начело на престъпна група, готвеща банков обир през 80-те, а в ролята на доброто ченге влиза самият Никълъс Кейдж.

„Искам хората тук да ме познават най вече като приятел на България. Впечатлен съм от хората тук, те имат страхотна работна етика“, категоричен бе Уестън пред Нова тв. Ако спечели ролята на Драго в „Крийд 2“, ще можем да го видим на голям екран заедно с Майкъл Б. Джордан и Слай от 21 ноември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !