Принц Хари обиди сестрата на Меган Маркъл

29.12.2017 09:34 | Видян 2452 пъти

Принц Хари обиди сестрата на Меган Маркъл

52-годишната сестра на Меган Маркъл – Саманта, не остана длъжна на принц Хари след негово провокативно изказване в радиоефира.

Принц Хари разказа за първото си Рождество с Меган Маркъл в ефира на BBC Radio 4. Представителят на британската монархия заяви, че неговото семейство се радва да види избраницата му и че такова семейство Меган никога не е имала.

Именно тези думи силно обидили сестрата на актрисата – 52-годишната Саманта. На страницата си в Twitter жената отговори на Хари.

„Меган има много голямо семейство – лели, чичовци, сестри, братя, братовчеди. Винаги е имала. Нашият баща е невероятен и направи всичко за нас. Той ни накара да имаме две къщи.“

По думите ѝ, никой не се е чувствал отчужден, просто Меган е имала свои неща за правене.

Саманта също коментира, че баща ѝ би искал да отведе Маркъл до олтара, а също така племенникът ѝ държи да присъства на събитието.

Саманта се описва като писател и съветник по психично здраве. Тя е със 17 години по-възрастна от сестра си и е явен неин критик. Откакто стана ясно, че Меган излиза с Хари, Саманта обяснява, че актрисата е започнала да избягва семейството си още като е тръгнала да прави кариера в Холивуд.

През лятото тя коментира, че Меган не е „тази, за която се представя“. По нейни думи тя от малка искала да е принцеса и Хари за нея не е любовта на живота ѝ, а „средство за постигане на целите“.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !