Джена заряза семейството си на Коледа

28.12.2017 15:00 | Видян 2162 пъти

Джена заряза семейството си на Коледа

Джена остави малкия си син и мъжа си точно на светлия християнски празник. Брюнетката го направи, защото хукна по участия, за да печели пари. Финикийските знаци се оказаха по-важни за фолкаджийката от най-близките ѝ.

Без да се допита със съпруга си Наско Стоев, певицата приела няколко участия навръх Коледа. Той останал като в „небрано лозе” от решението на жена си. Тя му го съобщила пред свършен факт. И оставила малкия Наско на грижите на свекърва си Надя и на жената, която ѝ помага в домакинството.

Не е тайна,че на празниците певиците на Митко Пайнера прибират двойни и тройни хонорари. Сега е времето когато банковите им сметки набъбват неимоверно. Именно това използвала гласовитката от Разград, за да увеличи банковата си сметка.

Но меракът ѝ да го направи изобщо не се понравила на Наско-Малкия Канар. Музикантът искал жена му да си остане вкъщи и заедно да посрещнат Коледа. Както го направи Гален, който „откупи” жена си Галена за коледно-новогодишните празници от боса ѝ Димитър Димитров.

Според клюката великотърновския бизнесмен броил солидна сума пари на шефа на димитровградската музикална компания, за да си остане съпругата му в къщи.
„Галена е различна от Джена. Джена обича парите и държи повече на тях. Докато смядовката загърби всичко, за да бъде с мъжа си и децата на Коледа и Нова година” ,коментират ги техни колежки.

Всички останаха шашнати от скоростното отслабване на Джена, веднага след като роди. И от бързото ѝ връщане на сцената. В името на музикалната си кариера брюнетката спазва спартански хранителен режим и всяка свободна минута прекарва във фитнес залата.

Не може да се отрече, че е в перфектна форма. Само че дано кариерата ѝ да не влоши отношенията ѝ със съпруга ѝ Атанас Стоев, пише БИЛЦ. Защото той вече ѝ подмятал, че иска повече да я вижда до себе си и сина им, отколкото нейните фенове по кръчми и паланки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !