Бившата на Плевнелиев: Деси Банова води Росен към дъното

28.12.2017 13:47 | Видян 4069 пъти

Бившата на Плевнелиев: Деси Банова води Росен към дъното

Юлияна Плевнлиева, доскорошна първа дама на България и съпруга на експрезидента Росен Плевнелиев, е останала потресена от поредната публична изява на бившия си мъж със синоптичката Деси Банова.

Навръх Рождество Христово eкс президентът се яви на Българската Коледа в компанията на блондинката със спорен морал, което породи противоречиви коментари, пише Уикенд.

Критиците на Плевнелиев не се свенят да коментират, че той е загубил акъла си по синоптичката и че не спира да се излага не само в лично качество, но и президентската институция. И наистина, за първи път от основаването на благотворителната инициатива Българската Коледа от държавния глава Георги Първанов, президент на страната ни се явява в официалната ложа на Народния театър, гушнал любовницата си.

Даже Първанов, който като президент имаше вземане-даване с певицата Мариана Попова, се появяваше с жена си Зорка за големия финален концерт. Сред вбесените от Росен Плевнелиев е и бившата му жена Юлияна, която не крие презрението си към новата му изгора.

"Това момиче води мъжа ми към дъното! Показва го като панаирджийска мечка, непрестанно устройва медийни сюжети, за да четка егото си, даже пуска слухове, че е бременна с близнаци от него", гневи се Юлияна, твърди още изданието.

Тя е огорчена и от мъжа си, от когото роди 3 деца по време на 15-годишния им брачен живот, тъй като според думите ѝ той е позволил да се превърне в кукла на конци в ръцете на обиграната синоптичка.

"Докато Росен беше президент, нито един път не съм го придружавала и не съм се натрапвала с присъствието си. Децата също израснаха без баща в името на благотворния му президентски мандат. Сега няма помен от Росен, с когото прекарах 15 години от живота си. Той не спира да се излага и да дълбае дъното", категорична е бившата на Плевнелиев.

Според думите ѝ, цитирани от нейни приятелки, Плевнелиев е прекалил още като е бил заснет от папараци с Деси Банова на летището в Лондон и впоследствие е гостувал в домакинското предаване на Гала На кафе.

"Постоянно тръби, че иска да бъде оставен на спокойствие, а с поведението си показва точно обратното - че иска да бъде запомнен не като достоен политик, а като медийна звезда с постоянно присъствие в жълтите хроники", възмутена е Юлияна, разказва още Уикенд.

Тя почти не поддържа контакт с Плевнелиев освен в случаите, когато трябва да му остави двамата синове. Юлияна е отказала да се запознае с Деси Банова, тъй като я намирала за фалшива, меркантилна и суетна.

Междувременно, на зрителите на Българската Коледа им направи впечатление и друг факт - президентът Румен Радев бе сам в ложата, без съпругата си Деси Радева. До него бе настанена председателката на Народното събрание Цвета Караянчева.

Източници твърдят, че Десислава е била в залата, но е предпочела да гледа концерта не от официалната ложа, а сред останалата част от публиката. Някои допускат, че причина та да не застане до съпруга си е именно присъствието на любовницата на Плевнелиев, която по протокол е трябвало да бъде настанена до нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !