Дарина Павлова се пусна с мини шортички на Коледа

26.12.2017 23:15 | Видян 1840 пъти

Дарина Павлова се пусна с мини шортички на Коледа

Дарина Павлова определено изглежда като Снежанка за Коледа. Бизнес дамата демонстрира изумителен стил в социалните мрежи.

Мадам „Мулти” реши да изненада цялото семейство с еднакви пижами за празничната сутрин. А самата тя се пусна с късо горнище и палави къси панталонки. Няма съмнение, че макар вече да е баба, Дарина се поддържа в блестяща форма, пише хотарена. Мнозина завидяха на стройните крака на милионерката, както и на свежия й външен вид.

Брюнетката, която успя да омае актьора Джулио Берути и бившия премиер Силвио Берлускони, продължава да изглежда младолика и в перфектна форма. Заслуга за това имат и редовните посещения при пластичния хирург, както и йога упражненията, които Дарина прави под ръководството на дъщеря си. 

Дарина не пропусна да си направи празнична домашна фотосесия, заедно със сина и дъщеря си. И въпреки че в коледния дом на бизнесдамата грее слънце и е доста топло, тя все пак успя да си направи снимка пред виртуална камина с горящи дърва.

В щурото парти участие взеха и синът, и дъщерята на актрисата—Паола и Илия. Заварената дъщеря на Дарина—Венцеслава получи поздрави задочно, тъй като празнуваше със съпруга си Тарек и неговото семейство, на другия край на света.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !