Валентин Танев отглежда клюкарка в Скъпи наследници

22.12.2017 17:00 | Видян 2619 пъти

Валентин Танев отглежда клюкарка в Скъпи наследници

В ролята на баща на клюкарката на селото ще видим Валентин Танев в сериала Скъпи наследници, който bTV ще излъчва от 15 януари, пише монитор. Героят му Иван ще се стреми да намери симбиозата между семейните традиции и модерния начин на живот, а в ролята на негова дъщеря влиза актрисата София Бобчева. 

„Моята роля е доста цветна, не мога да кажа дали е положителна или отрицателна. Не е черна или бяла, просто е жива. Доста се различава от мен като човек, но пък много си я обичам“, разкри пред bTV Бобчева. 

Освен като разпределителна гара на клюките в село Бели Вит, персонажът й Диана ще мечтае за живот сред блясъка на големия град. 

„Моят живот за година и половина премина между селището, където снимахме Скъпи наследници, и театъра. Не съм се виждал с приятелите си през цялото това време. Снимаха по три екипа едновременно - това са 85 пълнометражни филма“, категоричен е и Танев, като допълни, че заради добрата химия между него и екранната му дъщеря, сценаристите дописвали нови общи сцени.

Скъпи наследници разказва историята на голямо, разединено семейството, принудено отново да заживее под един покрив в село Бели Вит, за да получи огромното си наследство на стойност 1,2 милиона евро. Деца и внуци трябва да живеят под покрива на семейния патриарх една година, без да напускат селото за повече от 12 часа. Колосалните за родния пазар 170 епизода ще бъдат излъчвани всеки делник от 18 ч.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !