Разследват Силвестър Сталоун за сексуално насилие

22.12.2017 14:17 | Видян 2648 пъти

Разследват Силвестър Сталоун за сексуално насилие

Силвестър Сталоун е поредната звезда, чието име бе замесено в сексуален скандал. Актьорът в момента се разследва за нападение, което се случило през 1990 г. 50-годишна актриса подала оплакване срещу Сталоун миналия месец. 

Тя заявила, че той я нападнал в офиса си в Санта Моника преди 27г. В момента се води разследване срещу него, след което прокуратурата ще прецени дали да бъдат повдигнати обвинения.

Близки до Сталоун разкриват, че той всъщност е имал връзка с жената и дори я взел със себе си в Израел, докато снимал Рамбо III, но се разделил с нея, защото съпругът й бил разстроен от връзката им, макар и вече да не живеел с нея. Сталоун дори подозирал, че мъжът може да е свързан с хвърления в двора му коктейл Молотов.

Те коментират, че ако обвиненията се окажат неверни, статутът на Слай ще бъде променен на жертва. Адвокатът на Силвестър Сталоун е категоричен, че ще настояват жената да бъде обвинена за подаване на лъжлива информация. Преди месец говорител на актьора заяви, че подобно нещо “никога не се е случвало”.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !