Искат да изтрият Мат Деймън

22.12.2017 11:19 | Видян 1624 пъти

Искат да изтрият Мат Деймън

В Холивуд май започва да става практика да изтриват неудобните, скандалните, прегрешилите актьори от филмите. Да няма никаква следа от тях, да не се накърняват чувствата (а сигурно и печалбите) на някои хора. След като само за няколко седмици успяха да премахнат Кевин Спейси от филма на Ридли Скот „All the Money in the World“ и да презаснемат всички сцени с негово участие, но вече с Кристофър Плъмър в ролята, значи всичко е възможно.

Е, този път Мат Деймън е заплашен от изтриване, при това без да е сексуален насилник. Просто сгреши с това, че се изказа уклончиво, а не с нужната категоричност, относно мъжете насилници в Холивуд, че трябвало да се прави разлика между пошляпване по дупето и изнасилване или малтретиране на деца. В момента има петиция, подписана от над 13 хиляди души, за изтриването му от филма “Ocean's 8“, където всички главни роли са поверени на жени – Сандра Бълок, Кейт Бланшет, Риана, Ан Хатауей, Хелена Бонам Картър и други.

Петицията е изпратена до Джордж Клуни и Стивън Содърбърг, които са продуценти на филма, а освен това са много близки приятели на Мат Деймън. Дали ще се съобразят с нея предстои да разберем.

Източник: eva.bg

Снимка: getty images/guliver

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !