Бандата на Оушън обира Ан Хатауей

23.12.2017 09:00 | Видян 2563 пъти

Бандата на Оушън обира Ан Хатауей

Ан Хатауей ще се превърне в мишена на осемте дами с безпогрешен престъпен нюх в новата версия на „Бандата на Оушън“. Действието ще се развива след смъртта на обичания от поколения киномани Дани, в чийто образ обикнахме Джордж Клуни, показва първият трейлър на лентата. Холивудският ас продължава да е ангажиран с проекта като продуцент, така че не бързайте да отпишете сценария за камео присъствие и от него.

Начело на бандата сега застава сестрата на Дани - Деби (в ролята влиза Сандра Бълок – б.а.). Заедно с дясната си ръка, изиграна от Кейт Бланшет, тя ще привлече на своя страна опитна джебчийка, компютърен спец и майстор на бижута. Именно бляскава огърлица на врата на Хатауей ще бъде крайната цел на Бълок и компания. Кулминацията на дирижирания от Деби обир ще се състои по време на прочутата Мет гала, удостояваща всяка ексцентрична звезда с възможността да блесне във възможно най-абсурден тоалет всяка пролет.

След като се появи за близо 3 минути на големия екран за катастрофалния „Валериан и градът на хилядите планети“ на Бесон, попдивата Риана отново ще тества актьорския си потенциал. Сред останалите звезди, които ще видим в римейка на „Бандата на Оушън“, са Кейт Бланшет, Хелена Бонам Картър, Сара Полсън, Минди Калинг и др. С няколкосекундно присъствие се очаква да се разпише и Мат Деймън, който скочи в кожата на наивния наследник на родители крадци в оригиналната трилогия. Режисираната от Гари Рос лента ще направи дебюта си в кината през юни догодина.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вече е проблем да се управлява с ПП....

Вече е проблем да се управлява с ПП. Трябва да спасим...

Цветна кинопрограма с Bulgaria ON AIR...

С много разнообразие, цвят и емоции ще бъде наситена...

Няма коментари към тази новина !