Мис Свят България мачка закона в тийн сериал

21.12.2017 10:53 | Видян 2159 пъти

Мис Свят България мачка закона в тийн сериал

След като спечели симпатиите на журито на Мис Свят в Китай и се включи в риалити шоу в Доминикана, Вероника Стефанова ще си закачи екстеншъните на абитуриентка в сериал. Продукцията, чиято клапа ще щракне след Нова година, ще се фокусира върху четирима 12-окласници, опитващи се да оцелеят в джунглата на пубертета, попадайки в абсурдни ситуации. „Ролята ми ще бъде криминална, само това мога да издам. Радвам се, че имам възможност да се занимавам и с телевизионно кино – всъщност, с каквото и да е изкуство.

С хората, които стоят зад този проект, правихме заедно филм за Балканската мода на седмицата. Още тогава ме харесаха и ми казаха, че когато изскочи нещо подходящо ще се свържат с мен. Ето, че обаждането не закъсня“, радва се Вероника, чиято биография пред камера крие и епизодична роля в криминалето на БНТ „Под прикритие“.

Продуцент и сценарист на тийнейджърския сериал, който ще носи заглавието „Онези“, е Васил Енев, а със сценария са се захванали Цветослав Цонев (Цуро) и Иван Шалаверов - студенти от Нов Български Университет. Първите епизоди ще бъдат излъчени онлайн през април, а по-късно се очаква да озарят и ефира на Нова тв. Освен Стефанова на малкия екран ще разпознаем още Китодар Тодоров, Стан Стефанов, Ралица Христова и др.

Под щампата „под прикритие“ впрочем преминава и участието на красавицата в доминиканското Miss Multiverse. Противно на очакванията, тя не се впусна в битка за голямата награда, а вместо това се смеси с тълпата от красавици с мисията да разкрие на продуцентите какъв е характерът на всяка една от тях зад кадър.

„Те забелязаха специалното отношение на екипа на предаването към мен, затова се стигна до доста комични ситуации. Останалите момичета криеха обувки, бутнаха ме в басейн точно преди старта на едно от ревютата. Забелязаха, че заедно с представителката на Русия се приготвяме по-бавно от тях и затова викаха автобусите по-рано“, спомня си с усмивка българската Мис Свят.

Въпреки това тя не таи лоши чувства към участничките в шоуто, а вместо това се фокусира върху преодоляването на страха си от водата. Макар да признава, че не може да плува, тя се впуска в предизвикателства като каране на сърф, гмуркане и дори успяла да си спретне близка среща с делфини.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !