Есмер като двойничка на Майкъл Джексън

19.12.2017 14:10 | Видян 2067 пъти

Есмер като двойничка на Майкъл Джексън

Жената на Благой Георгиев - Есмер, заприлича на Майкъл Джексън. Рускинята съвсем се обезобрази и лицето ѝ е застинало като маска. Мнозина вече са на мнение, че танцьорката е копие на Краля на попа.

Повод за крайните мнения стана поредното лягане на Есмер под ножа. Този път тя работи по скулите си. Ниско долу те вече са вдлъбнати навътре и придават гротесков вид на лицето на Омерова, на което изпъкват единствено огромните ѝ устни. Те също са дело на скалпа на пластичния хирург.

Освен всичко скулите на футболната съпруга са избелени, което също води до прилика с Джако. Както е известно, Краля на попа се подложи на куп операции, за да промени цвета на кожата на лицето си и формата на носа си, пише България днес. Тази мания накрая му струва и живота. Вследствие на интервенциите разви куп болести и зависимости.

Есмер направо се е обезобразила сред редицата интервенции, на които се подложи заради манията си да прилича на Анджелина Джоли. От естествената ѝ красота няма и спомен. Феновете ѝ в Русия са силно обезпокоени от постоянните ѝ лягания под ножа. Някои са още по-крайни и я засипват с куп критики.

"Беше много по-красива без това", "Зловещ вид!", "Преди беше нежна и красива!" "Ужас, преди беше толкова мила! Защо си причини това?", "И аз се присъединявам. Преди бяхте толкова мила и красива. Честно ви казвам, аз дори кръстих детето си на вас. Възхищавах ви се. Разбира се, това не е наша работа. Но какво сте си сторили? Не се обиждайте", "Господи! Ти съсипа лицето си! Беше красиво!", "Приличате на транссексуален!", бяха само част от коментарите на последователите на Есмер под снимката ѝ в инстаграм, с която показа новия си външен вид.

България Днес вече показа съпругата на Благо Джизъса преди безбройните пластични операции. Тогава тя е била естествено красива и нежна. При сравнение на вида ѝ отпреди и сега правят впечатление няколко неща. Футболната съпруга със сигурност е променила носа си. Сега той е доста по-чип. Поработила е и върху скулите си.

Разликата в устните е огромна. В манията си да прилича на холивудската звезда Есмер увеличи и бюста си. Сега отново легна под ножа, за да промени скулите си.

Всички тези операции струват доста пари, но танцьорката може да си ги позволи. Тя е от заможно руско семейство и никога нищо не ѝ е липсвало.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !