Краткият трейлър на Ocean's 8 ни дава всичко необходимо

19.12.2017 10:51 | Видян 1492 пъти

Краткият трейлър на Ocean's 8 ни дава всичко необходимо

Бихте си помислили, че само 15 секунди от кадрите не биха могли да задоволят жаждата ви за официалното съдържание на Ocean's 8, но 15 секундния трейлър наистина ни дава всичко необходимо. Или поне достатъчно, докато не бъде пуснат целият трейлър във вторник.

Започва с дебюта на Сандра Бълок и Кейт Бланшет, които закусват в ресторант. Има я и Риана, която изглежда изключително спокойна, докато омайва нещо във въздуха. Хелена Бонъм Картър изглежда бляскаво, докато оглежда някои бижута.

Сара Полсън се появи между няколко кутии и тя е невероятна в това. Минди Кейнгъл се занимава с някои инструменти, а Аукхафина изглежда ни дава някои насоки, а след това Ан Хатауей удря един мъж, за да приключи нещата.

Всичко свършва с Бланшет и Бълок обратно в ресторанта, което ни кара да осъзнаем, че може да гледаме цял филм само на Бланшет и Бълок на вечеря и да сме развълнувани от това, но това наистина има много повече.

Филмът разкрива, че Бълок играе сестрата на 11-ия герой на Джордж Клуни, Дани Оушън, когато събира цял женски отбор, за да открадне безценните бижута от Met Gala. Единственият недостатък на всичко това е, че все още трябва да чакаме до 8 юни следващата година за премиерата на филма.

Краткият трейлър може да видите ТУК!!!

Източник: Wmagazine

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !