Григор Димитров е най-търсеното име в Гугъл за 2017 година

15.12.2017 13:39 | Видян 1672 пъти

Григор Димитров е най-търсеното име в Гугъл за 2017 година

Вчера Google обявиха резултатите от „2017 година на търсене“, класация на най-често търсените термини, която представя уникална перспектива върху важните моменти и тенденциите от изминалата 2017 г.

В България най-голям интерес тази година предизвика Григор Димитров. Със своите победи той заслужено оглави класацията за най-търсени личности. Следван от Кристиан Костов, който представи България в конкурса Евровизия през изминалата година. Световноизвестната ни звезда в бокса, Кубрат Пулев застана на трета позиция.

Най-значимото събитие за годината според търсенията на българите за годината бяха “Парламентарни избори“ следвано плътно от „Евровизия“.

„50 нюанса по-тъмно“ и „Бързи и яростни 8“ водят при кино лентите, където приятно впечатление оставя големият брой български продукции в топ 10 на най-търсените филми. При ТВ сериалите „Сега и завинаги“ и „Дамата с воала“ са на чело на класацията.

През 2017 светът е тенис. Естествено сред най-търсените спортни събития бяха двубоите на Григор Димитров, но силно присъствие остави и несъстоялият се сблъсък на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа. Левски, ЦСКА и Лудогорец са сред най-търсените отбори от родната публика.


Източник: elle.bg
Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !