Кичка атакува Джино: Има две ЕГН-та заради проблеми с властите

14.12.2017 17:30 | Видян 2426 пъти

Кичка атакува Джино: Има две ЕГН-та заради проблеми с властите

Устатата естрадна изпълнителка Кичка Бодурова взе отношение относно победителя в Big Brother, шоу, в което и тя се поизложи доста. Тя атакува Джино Бианкалана с тежки обвинения, които имат и криминален характер. Двамата бяха част от риалитито преди две години и припомни неизлъчвани разговори.

„Джино, както го наричате, в шоуто на виповете ми сподели, че си е сменил името, защото бил забъркан в „разни игри“, имал е проблеми с полицията и от Жоро е станал Джино. Даже ми се похвали, че има два сошъл секюрити номера – т.е. две ЕГН-та. Казах му да не говори пред камерите такива неща, защото, ако това се излъчи и чуе от американското посолство, сигурно след шоуто ще има проблеми. Но, естествено, то не се излъчи“, заяви Кичка, цитирана от България днес.

Възмущението на певицата бе срещу „измислената ВИП персона на България“, чиято майка го наричала „Жоре, маме“, а всъщност той се правел на герой.

„Какъв е този ВИП, който е известен само с това, че е спал с фолкпевицата Джена и раздаваше сувенирни гривнички, часовници и синджирчета на всички нас вътре, „истинските българи“, само и само да ни се хареса? Да са ни живи и здрави героите, социалното ниво, самозваните господа и лордове. У нас всичко е извратено – от политиците до шоубизнеса. Навремето се смеехме на обноските и изразяването на първите – чакахме новините, за да чуем или видим някой шедьовър, после свикнахме“, тъжно сподели изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !