Тимати подкара български автомобил

13.12.2017 16:13 | Видян 1689 пъти

Тимати подкара български автомобил

Най-голямата руска RnB звезда ТИМАТИ, който на 16 февруари (петък) ще зарадва родните фенове в зала Универсиада, може да се похвали със завиден автопарк.

Известен със страстта си към високите скорости и екстремните спортове, в колекцията му от лични автомобили се открояват марки като Lamborghini, Maserati, Ferrari и Porsche, а отскоро сред ценните придобивки в гаража на скандалния рапър е и първата българска спортна суперкола SIN R1.

Мощното возило се отличава с иновативен спортно-състезателен дизайн и ускорява до 100 км/ч за 3 секунди, а максималната скорост, която развива е над 300 км/ч – точно по вкуса на ТИМАТИ.

Определян за пионера на рап музиката в Русия, изпълнителят на Поколение не веднъж е демонстрирал афинитета и любовта си към автомобилите и адреналина, с който те го зареждат.

Звездата дори признава, че преди близо 10 години се е почувствал точно като герой от Бързи и яростни, участвайки в 30-минутна полицейска гонка, завършила с отнемане на шофьорската му книжка за период от 2 години.

Още по-силни емоции очакват българската публика на уникалния лайв на ТИМАТИ в София, когато младият изпълнител ще представи ударно най-големите си хитове. Междувременно концертът на звездата у нас бе официално обявен и в сайта на Black Star - продуцентската компания, на която основател и собственик е именно ТИМАТИ.

Концертът на Тимати е на 16 февруари 2018 г. в зала Универсиада. Начало 20:00 часа. Билети вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 45 до 110 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Няма коментари към тази новина !