Обвиниха Тита в плагиатство

13.12.2017 11:05 | Видян 1065 пъти

Обвиниха Тита в плагиатство

Певицата Тита и екипът й са откраднали почти дословно идеята за клипа на песента "Антилопа" от украйнски певици, пише в. "Телеграф". Кражбата разкриха меломани на женското дуо "Никита".

В клипа на провокативната нова песен на Тита изпълнителката се среща със своето алтер его и след като се въргалят в чаршафите за известно време, сядат да вечерят от двата края на дълга маса. Едната Тита е облечена в червена рокля, а другата - в черна. На масата има различни плодове, като ябълки и грозде, но и сурово месо - пържоли и сърца. Между краката на притежателката на червената рокля се крие пухкаво зайче, което се появява в няколко кадъра.

Фурията има и няколко сцени, в които захапва суровите късове месо. Видеото към песента "Искусаю" на украинките "Никита", което е пуснато през 2011 г., е абсолютно същия сюжет, като една от певиците също е с червена рокля. Другата обаче е в бяло, вместо в черно, както и в родната версия.

Голямата разлика тук е, че храните по масата са доста по скъпи от родните - черен хайвер, стриди, папая, но и сурова пържола, която една от певиците смело захапва. Зайчето между краката на дамата с червена рокля също е на линия.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !