Кристиан Костов: Късметлия съм, че кариерата ми започна в България

12.12.2017 11:28 | Видян 2136 пъти

Кристиан Костов: Късметлия съм, че кариерата ми започна в България

Кристиан Костов, който завоюва на страната ни среброто в тазгодишната „Евровизия“, призна, че е радостен, че музикалната му кариера е стартирала именно в България.

„В Русия е почти невъзможно да направиш хит. И досега не знам при какви обстоятелства дадена песен става известна тук. От друга страна, фактът, че започнах развитието си в България, ми помогна значително да пробия и на европейския пазар“, категоричен бе пред bTV роденият в Москва певец.

В страната на водката и матрьошките той също се радва на внимание от страна на меломаните. Фенове го спират за селфи в метрото и молове. Въпреки това изпълнителят на Beautiful Mess разкрива, че е по-популярен у нас. Последният повод за гордост за отличника от X Factor бе участието му в програмата на финала на „Мис Свят“ в китайския град Саня. „Това предаване се гледа от над 1 милиард души. Това не го знаех преди да се кача на сцената. Притеснявах се, разбира се. Повече притеснение обаче изпитах преди „Евровизия“, тъй като там не представях само себе си, а – цяла България“, обясни още Костов.

Към момента той работи върху няколко музикални проекти, които обещава да сподели с феновете си съвсем скоро. „Упражнявам се в писането на песни. Според мен това е най-важното за един артист – да пее свои песни, които той е написал. Не кавъри или дори песни, написани за него“, довери още Крис.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !