Саманта Фокс с разтърсваща изповед за алкохола, кокаина и тормоза от баща ѝ

12.12.2017 10:57 | Видян 2403 пъти

Саманта Фокс с разтърсваща изповед за алкохола, кокаина и тормоза от баща ѝ

След принцеса Даяна и Маргарет Тачър, Саманта Фокс бе най-сниманата жена от 80-те години на миналия век. Поп певицата и модел стана глобална звезда, след като продаде повече от 30 милиона записи. И когато тя стана мултимилионер, нейният баща Пат пое контрола върху нейния бизнес.

Той обаче имаше сериозен проблем с алкохола и кокаина, който го накара да я атакува крайно брутално и да я остави да лежи в кръв, пише в."Мирър". Бащата на Саманта бил разведен с майка й Карол от 1988 г., която накрая се уморила от пиенето и насилственото му поведение. През следващите години животът му излиза извън контрол ...

Малко публикуването на автобиографичната си книга "Завинаги" 51-годишната Сам си спомня деня през 1991 г., когато в средата на 20-те години - отношенията й с баща й се променят завинаги. "Месеци наред карах баща ми да ми инсталира радио в колата, но той бе несериозен или вечно пиян. Накрая помолих бодигарда ми Дейв да го стори. Когато баща ми разбра, полудя и ме нападна. Казах му, че ще съжалява до края на живота си за това. Аз лежах на пода, а той крещеше: "Ти си като ш*****та си майка. Точно като нея", споделя звездата и добавя: "Мислех, че ще ме убие и го помоли да спре. Когато се опитах да стана, той ме ритна".

Сестра й Ванеса чула екшъна и се хвърлила на гърба на баща си, за да измъкне Саманта. "Измъкнах се от входната врата, след което той хвърли бутилка водка към главата ми и продължи да крещи, че той трябвало да ми помогне, а не Дейв", добавя звездата. С две счупени ребра, разбит череп, посинено око и коса, покрита с кръв, Саманта припаднала на улицата.

Когато на другия ден се върнала да събере вещите си, баща й бил разбит емоционално. "Никога не бях виждал баща ми да плаче, дори по погребения. Той винаги държеше всичко в себе си. Каза ми, че ме обича и иска да му простя и да продължим да работим както преди", споделя още певицата. Саманта все пак успяла да поеме финансовия контрол върху бизнеса си.

След това тя направила скандално откритие, че баща й не е плащал данък върху доходите й от няколко години и е присвоил милиони паундове, повечето от които са отишли за алкохол и кокаин. Въпреки това двойно предателство и, макар че почти не говорила с него, звездата простила на баща си преди смъртта му през 2000 г.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !