Прокуратурата проверява Мис България

11.12.2017 17:42 | Видян 1799 пъти

Прокуратурата проверява Мис България

Негативният обществен отзвук след избора на Тамара Георгиева за Мис България накара прокуратурата да започне проверка за закононарушения в системата за гласуване и регламента. Държавното обвинение изискало копие от всички документи, изготвени във връзка с провеждането на конкурса.

Това призна организаторът Ирина Папазова пред bTV. Тя добави, че не се притеснява от крайния резултат на разследването и че не е взимала никакъв материален "стимул" за гласа си. "Не знам какво разследват. Това е частна фирма. Ние сме организаторите и ние решаваме кой да е Мис България. Утре, ако реша, мога и вас да направя "Мис България". Изборът на Тамара беше абсолютно честен, но много оспорван, пет момичета бяха на кантар.“, отсече собственичката на модна агенция „Интерсаунд“.

Тя уточни, че 6 души от 25-членното жури са посочили Тамара като фаворит, а 7 са дали вота си за Йовита. Георгиева, чиито нос роди доста вицове на тема пластична хирургия през последните дни, е избрана за призьорка с двоен глас, или 20 точки от Ирина Папазова.

източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Няма коментари към тази новина !