Фики се глези с лимузина

11.12.2017 11:31 | Видян 2003 пъти

Фики се глези с лимузина

Студентите бяха вдигнати на крака за празника от прочувствения глас на Фики в столичния клуб Биад, като представи пред младежката публика съвсем различен репертоар. Но, празника започна много преди това в наскоро открития наргиле бар на певеца.

Малко по-късно се състоя голямата изненада – дванадесет метрова лимузина на Limosbg и приятели бяха антуража на Фики заедно със съпругата си, пристигайки в Биад под шума на фойерверки и приветствия на много фенове.

От своя страна, столичния клуб направи наистна празнична вечерта на студентите, като не спираше да им прави изненади. Една от тях беше, че имаше пеещи бармани и танцуващ обслужващ персонал.

Ди джей George до ранни зори създаваше настроение и „взривяваше” с ритъм клуба. Специални подаръци бяха раздадени на само на Фики, но и на най-атрактивните представители на академичната младеж, който непрекъснато пееха заедно със звездата и си правиха селфита.

Собсветникът Димитър Иванов, цитиран от Профайл сподели, че се радват да предложат на нощна София един различен и иновативен начин на забавление взет след решение, проведено след успешен тиймбилдинг на екипа.

Популярният пиар Атанас Лазаров отпразнува рождения си ден в компанията на Станисалв Попов и Виолета Ганева - Roberto Botticelli,собственикът на мебели Яворов Благой Солов,Манол Кьосев - ресторанти Майстор Манол,Олга Ускова,партньори от Москва, Анина Рангелова, Виктор Митов,Борислав Михов - Модел на света 2017, футболистите Ксени и Пол Теодолу от Кипър.

Лично Фики Стораро поздрави звездния рожденник Атанас Лазаров и пожела още миолион успехи в България и света. На 15 декември парти маратона продължва с Константин, на 23.12 Галена, 29.12 Преслава и Новогодишната празнична нощ Емануела ще изпрати успешна 2017 в Biad premium club.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !