Марина аут от Фермата

11.12.2017 10:00 | Видян 1588 пъти

Марина аут от Фермата

Последният дуел във Фермата изхвърли от шоуто един от най-колоритните си и интересни образи – Марина, след като бе победена от вдовицата Виолета.

По време на битката на блондинките чеченката бе подкрепена от футболиста Алек и Станислав, които през цялото време я насърчаваха и мотивираха, но дори и това не ѝ помогна.

През първата игра горещата блондинка премина като грациозна балерина. Във битката с въпросите от Алманаха Марина тотално рагроми и засрами Виолета със знанията си.

Въпреки всички опреквания от страна на вдовицата, че чеченка не може победи българка на български алманах, Марина чеченка показа, че знае повече за България.

Тя сподели, че се чувства българка, защото точно в нашата страна е създавала семейството си и е родила децата си, които са горди българи. Най-вече след предаването тя се усеща наистина българка.

След като загуби четвъртата решаваща битка Лост с тежести, Марина отпадна от надпреварата за 100 000 лв. Въпреки това, тя остави следа след себе си у всеки един от останалите фермери.  всички уважават и обичат Марина.

За Валерия чеченката е била като майчица, която винаги я е подкрепяла, пише БЛИЦ. Елена сподели, че „Фермата губи своя будилник”, защото всяка сутрин е ставала и нежно ги е будила един по един, посрещала ги е с топла закуска и кафе.

Добра, позитивна и уважавана от всички, Марина достойно и без капка лицемерие напусна шоуто. Още от началото на играта никой не вярваше, че грациозната чеченка ще издържи повече от седмица в тежките условията на предаването, но тя им показа силата, твърдия си характер и си тръгна с високо вдигната глава, точно преди големия финал.

За сбогуване невероятната Марина каза, че винаги е била себе си, започнала е наново, научила се е на всичко и вече не се страхува от нищо.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !