Зрителите влизат в Къщата

08.12.2017 17:00 | Видян 2141 пъти

Зрителите влизат в Къщата

Тази вечер в Биг Брадър за един Съквартирант ще се приключи участието в шоуто само два дни преди големия му финал. Феновете ще превземат Къщата, за да изкажат своята подкрепа и критики към финалистите, а благодарение на тях една затворена тема отново ще излезе на дневен ред.

В дейли епизода на Биг Брадър: Most Wanted снощи видяхме разговора на Динко и Джино с Дейна Бианкалана, който даде отговор на въпроса кой от двамата мъже казва истината.

След този дългоочакван разговор Джино ще се почувства спокоен и окрилен, защото е изчистил името си, а Динко ще понесе срама от казаните думи, от които той въпреки всичко не се отрича. Вече затворената тема обаче отново ще излезе на дневен ред по време на мисия Жива връзка.

Феновете ще имат възможност да се чуят и видят със своите любимци, а сред обажданията ще постъпят и такива от далечно Чикаго. Какво ще се случи и защо честността на Джино отново ще бъде поставена под въпрос, ще разберем съвсем скоро.

След последните за сезона номинации, които се проведоха на живо в сряда, Динко, Джино, Зорница и Людмила са застрашени от изгонване само два дни преди големия финал на шоуто.

В края на епизода довечера един от тях ще се раздели с Къщата и с мечтата си за победа на живо, а кой ще бъде той и как ще приеме поражението на крачка от финала, ще разберем още тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !