Меган Маркъл отново нарушава кралския протокол

08.12.2017 17:46 | Видян 2620 пъти

Меган Маркъл отново нарушава кралския протокол

Още щом се заговори за връзката на актрисата Меган Маркъл с британския принц Хари медиите дадоха ясно да разберем, че тя няма да е типичен представител на кралското семейство.

На първо място тя е със смесен произход, разведена е и дори е католичка! След всичко това наистина все още се чудим как изобщо Кралицата е позволила този брак?!

Още на първата си официална поява с принц Хари, двойката наруши протокола като се държа за ръца и си разменя целувки - нещо, което е абсолютно забранено за членове на кралското семейство. Пример за това за Кейт и Уилям, които нямат нито една подобна снимка.

Сега Меган отново е хваната в нарушение и потъпкване на кралските нрави - тя ще прекара коледните празници с кралското семейство и самата Елизабет II, пише списание US Weekly, цитиран от актуално.

Според протокола само официално сключилите брак половинки на принцовете (или принцесите) могат да присъстват на тържествата, които традиционно се провеждат в имението Sandringham.

Преди време Меган отново направи нещо нетипично - изгря на корицата на списание Vanity Fair, което също не е особено приемливо за бъдеща кралска особа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !