Женска война на метри от финала на Фермата

07.12.2017 10:17 | Видян 2461 пъти

Женска война на метри от финала на Фермата

След като стана ясно, че първи дуелист тази седмица в риалитито „Фермата“ е Виолета, младата вдовица се закани на фермера на седмицата Алек да очаква неочакваното утре, когато тя самата ще посочи втория дуелист.

Виолета дори не прикри факта, че изказването й е било с цел да накара влюбения футболист да се страхува, че тя ще изпрати на дуел възлюбената му Валерия. Виолета твърди, че няма абсолютно никакви скрупули да прати най-добрата си приятелка в шоуто на дуел, ако така тя ще се добере по-близо до големия финал на 17 декември и наградата от 100 000 лева.

Според чеченката Марина обаче няма как Виолета да прати най-добрата си приятелка на дуел, само за да отмъсти на Алек. Станислав, от своя стана, обяви, че във фермата приятели няма и е напълно вероятно разглезената от обгрижването на Алек Валерия да отиде на дуел.

През цялото време футболистът пази гимнастичката и прави всичко възможно тя да не влиза в игри за оцеляване. Въпреки че се стресна, Валерия все пак не вярва, че близката й дружка Виолета ще я прати на дуел. В разговор със Станислав обаче Алек заяви, че ще има поука за възлюбената му, ако най-накрая Виолета покаже пред нея истинското си лице. „Нека сама разбере истинско ли е приятелството им“, отсече футболистът.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !